6 Mart 2016 Pazar

Kadirli Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri

Kadirlinin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlama etkinlikleri kapsamında Kabik(kadirli bisiklet kulübü) tarafından davet edildik.Osmaniyeden sabah 8 gibi yola çıktık.
Obis olarak 23 kişi yola çıktık .Yolda yorulan ,kondisyonu iyi olmayan bazı üyelerimizi belediye tarafından tahsil edilen araca aldık.30 km den sonra sağ bacağımda bir ağrı oldu ve yolun son 5 km sinde bende araca binmek zorunda kaldım.Yoldan birkaç kare.
Kadirlide belediyenin yanında bulunan alana vardığımızda hemen hemen tüm bölge bisiklet toplulukları oradaydı ve muhteşem birkalabalık vardı
toplu fotoğraflar çekildi.Bölgemizdeki bütün bisiklet toplulukları ordaydı.Toplanma alanına Kadirli kaymakamı ve belediye başkanı geldi ve etkinliğe katılan topluluklara çeşitli hediyeler dağıtıldı
Obis adına Yunus yıldırım hocamız hediyeleri kabul etti.Ayrıca Osmaniyenindiğer güzide bisiklet topluluğuda oradaydı ve yeni formalarıyla çok güzel görünüyorlardı.
Aktif olarak kullanıcısı olduğum bisikletforum sitesinden tanıdığım Gaziantepli Murat Par ve Kadirlili Doğan Kelleciile orda buluşmak günün en güzel olayıydı benim için.
Murat bey Gaziantep den bir gün önce bisikletiyle gelmiş ve gece kadirlide konaklamış.Tur bisikletini denedim gerçekten çok güzel ve rahat bir bisiklet.
Etkinlikler kapsamında önce şehir turu yapıldı , şehir gezisi baya uzun sürdü.
Şehir turunun ardından tarihi Alacami ye geçildi ve caminin tarihi ile ilgili bilgi verildi.
Caminin görevli imamı ayrıntılı bilgi verdi.Şu anda restarasyonu devam eden caminin bu yıl içinde faaleyete geçeceğini söyledi.Bende pür dikkat hocayı dinliyorum :)
Burdan yemek ikramına şahin tepesine geçildi.O kadar acıkmışım ki burada resim çekmemişim :D
Yemek ve tatlı ikramından sonra Kadirlinin offroad topluluğunun gösterisine geçildi fakat ben ayağımdaki rahatsızlık nedeniyle dönmek zorunda kaldım.Bu güzel fotoğraflar için Ahmet Talan'a Kabik üyelerine teşekkür ederim.Ayrıca Dernek başkanımız Yunus beye ve tüm dernek üyelerimize ve Doabis üyelerine teşekkürler.
Başka bir yazıda görüşmek ümidiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder